Hapklaar

in geen tijd

Scoren zonder veel moeite:
deze minikunstwerkjes geven elk aperitief een upgrade.

Gegrilde courgette met vissalade en een hartige crumble

1,58 €/persoon • 4 personen • 25 minuten

Dit heb je nodig

110 g vissalade + 1 kleine courgette, in 4 dikke plakken + enkele basilicumblaadjes + olijfolie + peper en zout voor de crumble: 40 g koude boter + 60 g bloem + 40 g havermout + 40 g pijnboom­pitten + 40 g geraspte oude kaas

Oesters met een frisse vinaigrette 

2,04 €/persoon • 4 personen • 20 minuten

Dit heb je nodig

12 oesters + enkele blaadjes munt en extra om af te werken + 2 lente-uitjes + 1/2 citroen + 2 el balsamico + 1/2 el honing + olijfolie + peper en zout

Garnaalkroketten met een salsa van kerstomaatjes

2,40 €/persoon • 4 personen • 20 minuten

Dit heb je nodig

4 garnaalkroketten + 200 g kerstomaatjes + 1 sjalot, gesnipperd + 2 el olijfolie + 2 el balsamco +
1 tl gehakte basilicum en extra blaadjes + 1 tl tijmblaadjes + peper en zout

Zalmtartaar met avocadomousse

1,61 €/persoon • 4 personen • 15 minuten

Zoete aardappel met mangochutney en een krokante kippenvinger

1,03 €/persoon • 4 personen • 45 minuten

Scampi fritti met komkommertartaar op een witloofblad

0,68 €/persoon • 4 personen • 15 minuten

Ontdek ons volledige seizoensassortiment

v

Ontdek nu ›