Beste klant,

Het valt niet meer te negeren: de verlichte winkelstraten, de kerstliedjes op de radio, de groeiende stapel cadeaus onder de boom... Heel binnenkort omringen we ons weer met familie en vrienden om gezellig te vieren en lekker te genieten.

Om je straks nog méér te laten genieten, verzamelden we een magazine boordevol indrukwekkend eenvoudige recepten en ideeën waarmee je zonder stress én zonder grote kosten een flinke portie feest op het bord, onder de boom en in huis brengt.

Onze grootste inspiratiebron? Kinderen en hun speelse blik op de feestdagen, want ze hebben gelijk: het draait niet om ingewikkelde menu’s en een perfecte aankleding, maar om gezellig samenzijn en mooie herinneringen maken.

Maak er heerlijk speelse feestdagen van!

Het Lidl-team

v

Een voorproefje...

Inhoud

Lidl help

6 lekkere binnenkomers

Lidl magic

Een speelse kerst

Lidl help

Feestwijnen

Lidl touch

Kerstversiering

Lidl Magic

Bijzonder gewild

Lidl time

Cadeautjestijd!

Aanbod geldig op de vermelde dagen en zolang de voorraad strekt. Omdat de voorraden per winkel beperkt zijn, vermoeden wij dat bepaalde artikelen vroegtijdig uitgeput kunnen zijn. Non-foodartikelen kan je op de actiedag zelf nog nabestellen via de klantendienst (0800/73 520) of neem een kijkje op lidl-shop.be en bestel online indien de voorraad is uitgeput. Lidl zal zich inspannen om je het artikel tegen dezelfde prijs te bezorgen. Uitgesloten zijn echter textiel en artikelen verkrijgbaar in verschillende maten, modellen, kleuren, enz. en soldenartikelen. Er worden geen non-foodartikelen aangeboden bij Lidl Antwerpen-Frankrijklei, Anderlecht-Chaussée de Mons, Brussel-Centrum, Brussel-Hoogstraat, Genk-Waterschei en Genk-Brethei. De prijs per persoon bij de recepten is berekend op basis van gemiddelden en kan afwijken. Prijzen incl. recupel en btw. De afgebeelde artikelen kunnen afwijken. Zet- en drukfouten zijn voorbehouden. V.U. LIDL Belgium, Guldensporenpark 90 blok J, 9820 Merelbeke.