easy

freezy

Heb jij dat ook dat je tijdens het schooljaar na een drukke werkdag een hongerige bende aantreft, gecombineerd met een hoop afwas op het aanrecht en een lege koelkast? En dat terwijl je jouw ledematen al niet meer voelt? Als je dan geen tijd om naar de winkel te lopen en te koken, dan zal je ons enorm dankbaar zijn voor de volgende tip: Koop gewoon NU onze verse groenten en fruit, kook ermee en je vries dat lekkers in. Simpel. Als de nood dan het hoogst is, hoef je enkel de diepvries open te trekken. We zeiden toch dat we je tips gingen geven?

Courgettelasagne met tonijn

• voor 4 personen

• bereidingstijd: 15 minuten

• ontdooien + garen 60 minuten

Ingrediënten

4 kleine courgettes • 320 g tonijn • 350 g tomatensaus • 500 ml halfvolle melk • 50 g tarwebloem • 50 g boter • 3 el olijfolie • 150 g Grana Padano (gemalen) • peper • zout

CRUMBLE van Rode vruchten met frozen yoghurt

• voor 4 personen

• bereidingstijd 60 minuten

• invriezen 4 uur

Ingrediënten

voor de crumble

200 g boter • 300 g tarwebloem
175 g suiker • zout • 500 g gemengde

rode vruchten (vers of uit de diepvries)

voor de frozen yoghurt

200 ml yoghurt op Griekse wijze • 100 g suiker
8 g vanillesuiker • 200 ml verse room (35% vet)

Bekijk hier de video